Salonul Literaturii Române din Bucovina, ediţia a XVII-a, la Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava va găzdui luni, 27 septembrie, ediţia a XVII-a a Salonului Literaturii Române din Bucovina.

Programul de anul acesta al manifestării, care va începe la ora 14, include o dezbatere cu tema „Traducerea de carte în Bucovina. Un fenomen cultural complex”.

Invitaţi: Doina Cernica, scriitor şi traducător (Suceava); Denisa Crăciun, scriitor şi traducător (Clermont-Ferrand); Valentin Ajder, director editura Eikon (Bucureşti).

Cu acest prilej, editura invitată, Eikon, se va prezenta sucevenilor. De asemenea, vor fi lansate o serie de cărţi, apărute la editura bucureşteană, cu participarea autorilor suceveni, dar nu numai.

Evenimentul va fi moderat de Alexandru Ovidiu Vintilă, preşedintele Societăţii Scriitorilor Bucovineni.

Evenimentul, de tradiţie, este organizat de Biblioteca Bucovinei în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovinei, sub egida Consiliului Judeţean Suceava.

Manifestarea se va desfăşura în conformitate cu reglementările pandemice în vigoare. Ca atare, doar 40 de persoane pot participa la activitatea programată la Biblioteca Bucovinei, Sala de Artă „Elena Greculesi”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: