CJ Suceava primeşte suplimentar 68 de milioane de lei pentru finanţarea lucrărilor la patru drumuri judeţene modernizate prin PNDL

Consiliul Judeţean Suceava s-a întrunit, ieri, în şedinţă extraordinară, pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico-economici şi a modifica valoarea cofinanţării asigurate de judeţ în cazul a patru drumuri judeţene care se modernizează prin PNDL 2.

Astfel, s-au modificat indicatorii tehnico-economici şi s-a dispus asigurarea cofinanţării din bugetul judeţean pentru „Modernizare DJ 172D, Teşna – Coşna, km 47+200-55+580 judeţul Suceava”, „Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660, Panaci – Bilbor, judeţul Suceava”, „Modernizare DJ 209A, Mălini – Slatina – Găineşti, km 32+000 – 44+300, judeţul Suceava” şi „Reabilitare DJ 209B, Văleni – Stânişoara – Iesle – lim. judeţ Neamţ, km 19+000-33+600, judeţul Suceava”.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Cristinel Creţu ne-a explicat că actualizările au fost efectuate în baza noilor reglementări legale care permit autorităţii locale să solicite suplimentarea sumelor alocate de la bugetul de stat.

El a precizat că la toate cele patru proiecte de drumuri judeţene a crescut valoarea sumelor alocate de la bugetul de stat de la 121 de milioane de lei, la 189 de milioane de lei.

„Este o creştere, pentru cele patru proiecte, cu 68 de milioane de lei” a spus vicepreşedintele CJ Suceava, care a menţionat că pentru fiecare proiect în parte au fost actualizaţi indicatorii tehnico-economici.

Cristinel Creţu a menţionat că urmează ca indicatorii tehnico-economici actualizaţi de CJ Suceava să fie aprobaţi şi de ministerul de resort, care va face ulterior alocările financiare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: