Conferinţă la Muzeul de Istorie al MNB

„Viaţa şi familia pictorului Nicolae Tonitza”

> Duminică, 26 septembrie, va vorbi Andra Tonitza, strănepoată a pictorului

Muzeul Naţional al Bucovinei invită publicul la expoziţia „Nicolae Tonitza. Culoare, emoţie şi mister. Lucrări din colecţia Muzeului Naţional Brukenthal”, organizată în colaborare cu Muzeul Naţional Brukenthal şi curatoriată de dr. Iulia Mesea.

Cu această ocazie, Andra Tonitza, strănepoată a pictorului, va susţine conferinţa „Viaţa şi familia pictorului Nicolae Tonitza”. Evenimentul va avea loc duminică, 26 septembrie, începând cu ora 13, la Muzeul de Istorie Suceava.

În perioada 21-26 septembrie a.c., în holul central al Muzeului de Istorie, vor fi expuse fotografii cu familia pictorului Nicolae Tonitza. Accesul la conferinţă se va face cu respectarea restricţiilor impuse de contextul pandemic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: