Gheorghe Flutur a verificat lucrările la drumul care va face legătura dintre zona de nord a judeţului şi viitoarea autostradă A 7

> Este o investiţie care prinde contur, se lucrează intens, a declarat ieri şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările la drumul DJ 291 A Siret – Frătăuţii Noi care se modernizează cu fonduri proprii ale Consiliului Judeţean.

„Din fericire, am avansat mult cu lucrările. Un drum de 7,5 kilometri de asfalt nou. O investiţie de 3,5 milioane de euro din banii CJ Suceava” a spus Flutur.

El a menţionat că întreg tronsonul are 15 km, din care jumătate s-a asfaltat anii trecuţi, iar cealaltă jumătate se asfaltează în acest an.

Potrivit preşedintelui CJ, se va turna asfalt în două straturi pe o lăţime de 6,5 metri a carosabilului.

Drumul are acostamente de 0,75 m, şanţuri dalate pe 13 km, include două poduri noi cu deschidere de 6 metri şi 32 de podeţe tubulare.

„Este o investiţie care prinde contur. În felul acesta, între Siret – Frătăuţii Noi şi Rădăuţi va fi un drum de comunicare rapid, o şosea modernă care trece şi prin Muşeniţa şi care rezolvă accesul şi către viitoarea autostradă A 7, legătura acestei zone din nordul judeţului Suceava de la Vicov, Bilca, Frătăuţi către Siret şi către viitoarea autostradă” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a menţionat că este bucuros că cei care lucrează în zonă s-au ţinut de cuvânt şi lucrează intens.

„Avem şi două sensuri giratorii, pentru că va fi o intersecţie cu drumul judeţean Rădăuţi – Bilca – Vicovu de Sus, ce înseamnă o siguranţă în trafic mai mare decât până acum” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: