Echipa ISU Suceava a câştigat „Ultramaratonul de la Marea Neagră”

> Competiţia a fost destinată strângerii de fonduri pentru copii cu nevoi speciale

O echipă formată din pompieri militari şi voluntari ai ISU Suceava a alergat în cadrul acţiunii umanitare „Ultramaratonul Autism 24h Marea Neagră 2021”.

Potrivit ISU Suceava, evenimentul a fost destinat strângerii de fonduri pentru ca 100 de copii cu nevoi speciale, din cadrul Centrului „Blijdorp – O Nouă Viaţă” Suceava, să îşi petreacă vacanţa la mare.

Cu această ocazie, ISU Suceava a transmis: „Sub deviza «Iubeşte-ţi aproapele», echipa pompierilor suceveni a ocupat locul I, pe ţară, la strângerea de fonduri. Şi nu au fost puţine… Suma totală strânsă – 61.600 lei. Cei cinci, care spun despre ei că sunt „o Echipă care nu cunoaşte cuvântul Abandon”, au fost susţinuţi de colegi pompieri, dar şi de mulţi alţi buni samariteni, atât din Suceava, cât şi din toate colţurile ţării. Ba chiar şi din străinătate.

Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de echipa câştigătoare şi îi felicităm pe colegii noştri! Ne gândim că bucuria imensă a copiilor, la care au contribuit, s-a transformat cu adevărat într-o comoară în Cer…”.

Câştigătorii sunt Sorin Mihalescul – voluntar ISU Suceava, plt. Ancuţa Hulubeac, plt. maj. Adrian Ungureanu, Adriana Cuşnir – voluntar ISU Suceava, plt. adj. Bogdan Tîmpescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: