Controale la firme specializate în lacuri şi vopsele

Garda de Mediu Suceava a informat că a desfăşurat controale la nouă firme din judeţ din sectorul de activitate de lacuri şi vopsele.

Verificările s-au axat pe respectarea limitelor de compuşi organici volatili în cazul utilizării solvenţilor organici în anumite vopsele sau lacuri şi în produsele de refinisare a suprafeţelor vehiculelor. Astfel, potrivit sursei citate, comisarii de mediu au aplicat un avertisment şi trei amenzi în valoare de 22.500 lei. Toate sancţiunile au fost aplicate pentru gestionarea incorectă a deşeurilor. Totodată, Garda de Mediu a suspendat activitatea unei firme până la obţinerea actelor de reglementare pe linie de protecţia mediului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: