Handbal masculin, Liga Zimbrilor

CSU din Suceava a picat examenul cu Poli Timişoara

> Într-un meci din etapa a III-a, Poli Timişoara – CSU din Suceava 33-28

Aşa după cum se anticipa, Poli Timişoara a călcat pedala de acceleraţie în etapa a III-a a Ligii Zimbrilor pentru că după primele două runde avea 0 puncte. Cu veteranul Sadoveac la timonă, bănăţenii nu le-au dat nicio şansă celor de la CSU din Suceava pe care i-au învins cu 33-28.

Debutul de meci a fost unul destul de echilibrat, însă gazdele au prins curaj văzându-l pe jucătorul de 36 de ani, Sadoveac, că dă gol după gol. Diferenţa s-a păstrat la două trei goluri în majoritatea timpului, dar atunci când să se apropie decisiv, sucevenii au ratat.

La final, scorul în partida Poli Timişoara – CSU din Suceava a fost 33-28 (17-13) şi elevii profesorului Petru Ghervan au rămas cu cele trei puncte acumulate în duelul cu U Cluj. În etapa a IV-a a primului eşalon valoric, formaţia suceveană va primi duminică, 26 septembrie, vizita echipei CSM Bacău.

Poli Timişoara: Tcaciuc, Szopka – Sadoveac 12, Csog 7, Fenici 3, Cîmpan 3, Dumitrescu 3, Cristescu 2, Păiuş 1, Bote 1, Bordeanu 1, Trif, Enculescu, Cîtu. Antrenor: Attila Horvath.

CSU din Suceava: Grigoraş, Makaria – Tîrzioru 7, Roşu 5, Juverdianu 3, Lupu 3, Kbilashvili 3, Dascălu 2, Balazs 2, Furak 2, Ştefan 1, Bologa, Stanciuc, Anton, Szasz, Vizitiu. Antrenor: Petru Ghervan.

Etapa a III-a a Ligii Zimbrilor programează meciurile:

Poli Timişoara – CSU din Suceava   33-28

Steaua – CSM Alexandria                34-26

Dinamo – CSM Vaslui                      37-26

CSM Bucureşti – U Cluj          36-27

HC Buzău – CSM Focşani                27-31

Potaissa Turda – HC Dobrogea Sud se va disputa vineri, 24 septembrie.

În primul meci al rundei a III-a, Minaur Baia Mare – CSM Bacău 30-28.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI