Primarul Ion Lungu s-a întreţinut cu Roman Kliciuk, omologul său din Cernăuţi

>„Cernăuţi este primul oraş înfrăţit cu municipiul Suceava şi ne dorim continuarea şi dezvoltarea relaţiei de parteneriat între cele două oraşe” a a declarat ediul-şef sucevean

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a avut, marţi, o întâlnire de lucru cu Roman Kliciuk, primarul municipiului Cernăuţi.

„Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu noul primar al municipiului Cernăuţi, dl Roman Kliciuk, acesta fiind însoţit de doi specialişti în domeniile investiţiilor şi relaţiilor internaţionale” a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, Ion Lungu.

Potrivit acestuia, discuţiile s-au axat pe investiţii realizate cu fonduri europene în Suceava, pe identificarea de proiecte comune transfrontaliere în domeniu, precum şi pe prezentarea infrastructurii de transport electric, a celeia de apă – canalizare, dar şi a Zonei Urbane Funcţionale. „Cernăuţi este primul oraş înfrăţit cu municipiul Suceava şi ne dorim continuarea şi dezvoltarea relaţiei de parteneriat între cele două oraşe” a subliniat Lungu.

Conform şefului administraţiei sucevene, cu prilejul întrevederii s-a stabilit ca, până la sfârşitul anului, o nouă delegaţie din Cernăuţi să fie primită în vizită de lucru în Suceava.

„Ne propunem să dinamizăm relaţiile de colaborare dintre municipiul Suceava şi municipiul Cernăuţi” a conchis Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: