Pianistul Bogdan Vaida, în concert la Suceava

A V-a ediţie a turneului de pian „Classic Unlimited” continuă cu alte două concerte, dintre care unul la Suceava. Pianistul Bogdan Vaida va concerta joi, 16 septembrie, la Uzina de Apă – Centru de arhitectură, cultură urbană şi peisaj din Suceava.

Potrivit organizatorilor, desfăşurat sub numele „Classic Unlimited – A Contemporary View”, turneul din acest an aduce în prim-plan compozitori contemporani ai muzicii clasice, plasaţi într-un context universal, alături de cei mai reprezentativi compozitori ai perioadei romantice.

„Repertoriul concertelor din acest an este unul deosebit, în special datorită pieselor contemporane. Sunt trei piese scurte, inspirate din idei foarte interesante. Fiecare dintre ele, în felul ei special, este o mică bijuterie muzicală. În contrast cu acestea, am inclus în program trei piese din repertoriul clasic pianistic, de Schubert, Rahmaninov şi Chopin. A ieşit, zic eu, un program foarte variat, iar pentru mine e o mare plăcere să îmi petrec timpul cu asemenea muzică” a spus pianistul Bogdan Vaida. Accesul este gratuit şi se va face exclusiv pe bază de rezervare a locului pe site-ul evenimentului, Classicunlimited.ro. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: