Municipiul Suceava ar putea să ajungă în sezonul rece fără contract de deszăpezire

> „Dar avem posibilitatea să prelungim contractul cu actul operator, în aşa fel încât să nu avem probleme, mai ales în perioada de iarnă” asigură primarul Ion Lungu

Primăria Suceava scoate la licitaţie serviciul de salubritate stradală şi serviciile de iarnă. Întocmirea studiului de oportunitate este supusă aprobării astăzi, în şedinţă extraordinară a Consiliului Local, contractul încheiat pentru intervalul 2014-2021 fiind pe cale de a expira.

Edilul-şef Ion Lungu informează că, deoarece procedurile de licitaţie durează, existând şi posibilitatea contestării rezultatelor, contractul cu prestatorul actual poate fi prelungit conform reglementărilor în vigoare.

„Am avut acest contract din 2014, fiind valabil pentru o perioadă de 7 ani. Sperăm să încheiem cât mai repede noul contract de salubrizare, care este foarte important. Sigur, conform legii, până la finalizarea licitaţiei avem posibilitatea să prelungim contractul cu actualul operator, în aşa fel încât să nu avem probleme, mai ales în perioada de iarnă” a explicat Ion Lungu, adăugând că, după realizarea studiului de oportunitate, licitaţia efectivă ar fi ţinută în 6 luni. În caz de întârziere, deliberativul municipal poate aproba, printr-o hotărâre, un act adiţional la contractul existent.

La această dată, operator al serviciului de salubritate stradală şi al serviciilor de iarnă este societatea comercială Diasil Service Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: