Concurs cu premii pentru sucevenii care folosesc mijloace alternative de transport

> Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, în fiecare zi se vor oferi câte 5 vouchere în valoare de câte 50 de lei, ce pot fi folosite pentru aplicaţia „Suceava EcoRide”

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, miercuri, că municipalitatea organizează un concurs în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii, ce se va desfăşura în perioada 16 – 22 septembrie.

„Săptămâna Europeană a Mobilităţii este o iniţiativă a Comisiei Europene, prin care, în fiecare an, între 16 şi 22 septembrie, se încearcă găsirea de soluţii inovatoare la problemele actuale de mobilitate urbană” a transmis Harşovschi.

Viceprimarul a precizat că Primăria Suceava, prin Direcţia de proiecte europene, turism, cultură şi transport, promovează şi susţine formele alternative de transport ecologic, implementând proiecte prin care au fost achiziţionate autobuze, biciclete, trotinete electrice şi staţii de încărcare pentru maşini electrice puse la dispoziţia cetăţenilor.

„Municipalitatea îi invită pe toţi sucevenii să folosească mijloace alternative de transport, organizând un concurs cu premii, constând în vouchere ce pot fi folosite pentru aplicaţia «Suceava EcoRide»” a spus Harşovschi.

Participanţii la concurs trebuie să respecte următoarele reguli: > Să adauge un comentariu la postare cu o fotografie sugestivă, împreună cu o trotinetă, lângă un obiectiv turistic din oraşul Suceava şi să eticheteze doi prieteni care folosesc sau doresc să folosească trotinetele electrice; > Să deţină un cont activ pe aplicaţia „Suceava EcoRide”; > Să dea Like&Share paginii de Facebook a Primăriei Municipiului Suceava.

„În fiecare zi, în perioada 16-22 septembrie, se vor oferi câte 5 vouchere în valoare de câte 50 de lei, reprezentând 5.830 de minute de funcţionare, ce vor putea fi folosite oricând în perioada funcţionării serviciului”.

Fotografiile câştigătoare vor fi afişate pe pagina de Facebook a primăriei, a mai menţionat viceprimarul, care a precizat că, până miercuri, au fost înregistrate 221.407 de minute de utilizare a mijloacelor alternative de transport din Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Hary Twatter says:

    Ucrainienii cu avionu’ au luat locul 1? 😂
    Ce mai aduc? Kalashnikov, coca, tigari, ace brice si carice?

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: