Baza nautică a CSM Suceava, transferată de Guvern municipiului Fălticeni

> În următorii 5 ani, aceasta va trebui reabilitată şi modernizată

Guvernul urma să aprobe în şedinţa de ieri actualizarea anexei nr. 30 a HG nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi transmiterea unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) – Clubul Sportiv Municipal (CSM) Suceava, în domeniul public al municipiului Fălticeni. Scopul transmiterii imobilului îl reprezintă reabilitarea bazei sportive nautice, pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor specifice acesteia, precum şi pentru dezvoltarea activităţilor de tineret şi sport în municipiul Fălticeni.

Potrivit hotărârii, municipiul Fălticeni, prin Consiliul Local, se obligă să menţină destinaţia actuală a imobilului şi să asigure gratuitatea desfăşurării activităţilor specifice MTS, precum şi a unităţilor/instituţiilor din subordinea acestuia. Totodată, se obligă ca, în termen de 5 ani de la preluarea imobilului, să realizeze lucrări de reabilitare, modernizare, consolidare şi extindere a acestuia, prin finanţare de la bugetul local, în condiţiile legii. În cazul în care MTS constată că municipiul Fălticeni nu-şi respectă obligaţiile, iniţiază demersurile pentru transmiterea bunurilor în domeniul public al statului şi în administrarea MTS prin CSM Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: