Anul şcolar 2021-2022 a început cu multă bucurie şi încredere pentru mai bine de 1.200 de copii din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, prin implicarea Sectorului Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava, a Protopopiatelor Suceava I, Suceava II, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi, precum şi a parohiilor din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, peste 1.200 de copii proveniţi din familii cu o situaţie materială, socială şi financiară precară din cuprinsul eparhiei au început anul şcolar cu un ghiozdan nou, care conţine rechizitele necesare fiecărui ciclu de învăţământ.

„Copiii nu sunt doar viitorul, ei sunt şi prezentul, iar noi avem datoria de a fi alături de aceştia, de a-i susţine pentru a creşte armonios. Le putem oferi un viitor minunat, înfrumuseţându-le, în primul rând, prezentul. Bucuria acestor copii, pe care au trăit-o în momentul în care au primit un ghiozdan nou şi au descoperit că au în el cele necesare pentru anul şcolar, entuziasmul şi încrederea cu care au păşit în noul an sunt trăiri care-i vor motiva în obţinerea unor rezultate mai bune la şcoală. Totodată, zâmbetul şi seninătatea copiilor sunt asemenea unor rugăciuni ce se înalţă la Dumnezeu pentru toţi acei oameni care au contribuit la această acţiune caritabilă: preoţi, credincioşi, oameni de bine care au susţinut achiziţionarea rechizitelor” a transmis Protos. Iustin Tănase, consilier social filantropic. (Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: