Canotaj, Campionatele Balcanice de juniori

Sportivii suceveni, din nou printre protagoniştii competiţiei

România a cucerit nu mai puţin de 19 medalii la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori I şi II, desfăşurate de curând, la Struga, în Macedonia de Nord. „Tricolorii” au obţinut 8 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 4 de bronz, ocupând primul loc în clasamentul pe naţiuni. Din delegaţia ţării noastre au făcut parte şi mai mulţi sportivi de la CSM Suceava, pregătiţi de Ioan Despa.

Bogdan Moaleş, a devenit campion balcanic la juniori II în proba de 4 rame, trecându-şi în palmares şi medalia de argint, cu barca de 8+1. Nu mai puţin de trei clasări pe podium a reuşit Marian Guia, un loc doi, în proba de simplu a juniorilor II, şi două locuri trei în probele de 4 vâsle şi 8+1. În ce-l priveşte pe Antonel Avăcăriţei, acesta s-a întors de la Balcaniadă cu două medalii de bronz, în probele de 8+1 şi 4 vâsle, ale juniorilor II, în vreme de Andreea Todirică a devenit vicecampioană balcanică cu echipajul feminin de 8+1, la aceeaşi categorie de vârstă.

La juniori I, Andrei Ciornei şi-a îmbogăţit palmaresul cu două medalii de argint, cu bărcile de 8+1 şi 4 rame.

La aceeaşi competiţie s-a remarcat şi Sebastian Taşcă, sportiv antrenat de Vasile Avrămia la CN „Nicu Gane” Fălticeni, care a cucerit trei medalii de bronz în întrecerea juniorilor II, în probele masculine de 8+1, 4 vâsle şi dublu vâsle.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: