Canotaj, Campionatele Balcanice de juniori

Sportivii suceveni, din nou printre protagoniştii competiţiei

România a cucerit nu mai puţin de 19 medalii la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori I şi II, desfăşurate de curând, la Struga, în Macedonia de Nord. „Tricolorii” au obţinut 8 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 4 de bronz, ocupând primul loc în clasamentul pe naţiuni. Din delegaţia ţării noastre au făcut parte şi mai mulţi sportivi de la CSM Suceava, pregătiţi de Ioan Despa.

Bogdan Moaleş, a devenit campion balcanic la juniori II în proba de 4 rame, trecându-şi în palmares şi medalia de argint, cu barca de 8+1. Nu mai puţin de trei clasări pe podium a reuşit Marian Guia, un loc doi, în proba de simplu a juniorilor II, şi două locuri trei în probele de 4 vâsle şi 8+1. În ce-l priveşte pe Antonel Avăcăriţei, acesta s-a întors de la Balcaniadă cu două medalii de bronz, în probele de 8+1 şi 4 vâsle, ale juniorilor II, în vreme de Andreea Todirică a devenit vicecampioană balcanică cu echipajul feminin de 8+1, la aceeaşi categorie de vârstă.

La juniori I, Andrei Ciornei şi-a îmbogăţit palmaresul cu două medalii de argint, cu bărcile de 8+1 şi 4 rame.

La aceeaşi competiţie s-a remarcat şi Sebastian Taşcă, sportiv antrenat de Vasile Avrămia la CN „Nicu Gane” Fălticeni, care a cucerit trei medalii de bronz în întrecerea juniorilor II, în probele masculine de 8+1, 4 vâsle şi dublu vâsle.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI