Gheorghe Flutur, către Florin Cîţu:

Cu lanţurile mă leg şi pentru A8, şi pentru A7!

> Legătura cu Occidentul trebuie să o facem în mandatul nostru, domnule prim-ministru. Şi eu sunt alături de dumneavoastră, poate pentru aceste chestiuni, a declarat liderul judeţean al PNL

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Comitetul Judeţean de Coordonare al PNL Iaşi, unde a susţinut candidatura lui Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, că este nemulţumit de modul în care înaintează proiectul autostrăzii A 8, el considerând că legătura cu Occidentul va trebui făcută în acest mandat al guvernului.

„Eu sunt nemulţumit de problema A 8. Când citesc din nou că se reia studiul de fezabilitate a nu ştiu câta oară, că doar amăgim cu capetele de autostradă care merg până la Tg. Neamţ, dar nu atacăm frontal muntele… Nu pentru asta Flutur a plecat de la Suceava să facă politică la vârf, să-l susţină pe Cîţu” a spus Flutur.

„Măsuri extreme”

El a atenţionat că va adopta „măsuri extreme” pentru a atrage atenţia asupra necesităţii autostrăzilor în zona Moldovei.

„Eu vă spun: cu lanţurile mă leg şi pentru A8 şi pentru A7. Am 61 de ani, trei mandate de senator, al treilea de preşedinte de consiliu judeţean. Am câştigat după pandemie când m-au omorât şi îmi cântau prohodul. 52 la sută mi-a dat Bucovina. Oamenii de acolo mi-au dat pentru că am făcut treabă. Dacă noi nu luptăm pragmatic pentru autostrăzi, nu putem vorbi de altceva. Facem simpozioane şi la Iaşi, şi la Suceava, dacă nu tăiem munţii” a spus preşedintele PNL Suceava.

El a arătat că a citit că pentru Moldova sunt alocaţi în programul viitor 2,7 miliarde de euro şi i-a întrebat pe cei de la Bucureşti dacă li se pare mult în condiţiile în care sunt 80 de miliarde de euro de cheltuit pe următorii 7 ani.

La dl Boc se fac autostrăzi, la Flutur se fac studii de fezabilitate…

„De la mine au plecat 150.000 de suceveni în străinătate. De aici, cam tot atâţia. Cum credeţi că-i întoarcem sau oprim hemoragia decât prin investiţii în infrastructura de autostrăzi?” a întrebat Flutur.

El i-a transmis lui Florin Cîţu că este alături de el în competiţia din partid, pentru că vrea să fie făcute autostrăzi.

„Legătura cu Occidentul trebuie să o facem în mandatul nostru, domnule prim-ministru. Şi eu sunt alături de dumneavoastră, poate pentru aceste chestiuni. Ce integrare în Uniunea Europeană e asta când la domnul Boc se fac autostrăzi, iar la noi doar studii de fezabilitate?” a întrebat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Hary Twatter says:

    Vorba ungurului „be careful what you wish for” sa nu fie cu lanturi dar fara legatura cu vreo autostrada 😂

    Autostrazi inexistente, enrgie scumpa, structura incarcata a guvernului, birocratie, spaga traditionala, oameni aproape calificati in pozitii de decizie, cultura generala, tupeul tipic romanesc, chiriile si taxele prohibitive pentru spatiile de afaceri, costul spatiului locativ cu utilitati la poarta si veceu in gradina la caparul drumului de pamant cu o banda si jumatate asezat dupa PUZ-ul gindit pentru cresterea urbei sunt principalul factor pentru care nimeni nu vine cu vreo investitie reala.
    Voi astia care construti viitorul mai bun ati uitat de prezent, de azi.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: