Tabăra organizată de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor prin proiectul caritabil „Pentru prima dată la mare”, ediţia I, a ajuns la final

Duminică dimineaţa, după 7 zile petrecute pe litoralul românesc, cei peste 100 de copii beneficiari ai proiectului caritabil „Pentru prima dată la mare” – ediţia I au ajuns acasă.

Lacrimi de bucurie pentru experienţa celor 7 zile la mare, dar şi lacrimi cauzate de despărţirea de persoanele cu care s-au cunoscut şi s-au împrietenit în aceste zile au  fost prezente pe chipurile copiilor.

În timpul taberei, cei 103 de copii s-au bucurat de prima întâlnire cu marea, de primul răsărit pe plajă, de prima plimbare cu vaporul, de prima zi la un aqua park, precum şi de prima plimbare pe faleza mării şi de prima seară la un parc de distracţii dintr-o staţiune de pe litoral.

Bucuria celor 103 copii nu poate fi descrisă…

„Bucuria celor 103 de copii din aceste zile nu poate fi descrisă în cuvinte. Amintirile din aceste zile le vor purta mereu cu ei şi le vor povesti mulţi, mulţi ani de acum înainte. Totodată, bucuria acestor copii este ca o rugăciune pentru cei care au contribuit la realizarea acestui proiect caritabil. Nu a fost uşor, nici strângerea de fonduri, nici implementarea şi organizarea taberei, dar, împreună, am reuşit să ducem 103 copii la mare, împreună suntem motivul bucuriei acestor copii. Bunul Dumnezeu să înveşnicească faptele de milostenie ale tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei tabere” a declarat pr. Andrei Mocanu, coordonatorul proiectului caritabil „Pentru prima dată la mare”.

„Momentele petrecute în această tabără mi-au adus cele mai mari bucurii de până acum. Am văzut cât de mare este marea, dar şi cât de frumos este să mergi în vacanţă undeva cu prietenii.” – Alesia, 12 ani

„Dincolo de bucuria de a fi la mare, de a vedea marea, de a petrece clipe de bucurie, copiii cu care m-am împrietenit aici îmi vor fi prieteni mult, mult timp de acum şi cu siguranţă ne vom revedea.” – Luca, 11 ani

„A fost una dintre cele mai frumoase experienţe de până acum, nu voi uita niciodată aceste zile, nu îi voi uita pe cei pe care i-am cunoscut aici, nici pe voluntari şi nici pe copii. Totul a fost minunat, totul a fost bine organizat şi ne-am distrat în orice moment al taberei.” – Maria, 15 ani

Mulţumim tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestei tabere şi au contribuit la bucuria celor 103 copii beneficiari ai primei ediţii a proiectului caritabil „Pentru prima dată la mare”! (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: