„Omul potrivit la locul potrivit”

> Şeful Postului de Poliţie Comăneşti a acţionat cu prezenţă de spirit după ce o maşină a luat foc în coloană, la ieşirea din Suceava spre Dărmăneşti

Poliţia Judeţeană Suceava a apreciat prezenţa de spirit a şefului Postului de Poliţie Comăneşti. El a intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care mergea în coloană în faţa sa.
„Florentin are 32 de ani şi este şeful Postului de Poliţie Comăneşti. Astăzi (miercuri – n.n.), in jurul orei 16.20, poliţistul se afla cu autospeciala de serviciu, pe un pod, într-o coloană de vehicule formată la ieşirea din municipiul Suceava către localitatea Dărmăneşti” a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu.
El a adăugat că, la un moment dat, poliţistul a văzut că de la un autoturism aflat în faţa sa, la circa 100 de metri, au început să iasă fum şi flăcări, fără ca şoferul să-şi dea seama ce se întâmplă.
Imediat, poliţistul a pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, s-a deplasat lângă autoturismul care începuse să ardă, a oprit circulaţia pe ambele sensuri şi a realizat o zonă de siguranţă pentru celelalte vehicule şi persoane. Apoi a sărit în sprijinul şoferului, folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliţie.
De subliniat este că exemplul poliţistului a fost urmat şi de către alţi participanţi la trafic, care au intervenit şi l-au sprijinit, motiv pentru care Poliţia Judeţeană Suceava le-a adresat mulţumiri.
„Florentin a fost astăzi omul potrivit la locul potrivit. Prin prezenţă de spirit şi profesionalism a prevenit o situaţie care putea avea urmări din cele mai tragice în condiţiile ambuteiajului creat la acea oră de vârf pe podul suspendat” a conchis Ionuţ Epureanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: