„Omul potrivit la locul potrivit”

> Şeful Postului de Poliţie Comăneşti a acţionat cu prezenţă de spirit după ce o maşină a luat foc în coloană, la ieşirea din Suceava spre Dărmăneşti

Poliţia Judeţeană Suceava a apreciat prezenţa de spirit a şefului Postului de Poliţie Comăneşti. El a intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care mergea în coloană în faţa sa.
„Florentin are 32 de ani şi este şeful Postului de Poliţie Comăneşti. Astăzi (miercuri – n.n.), in jurul orei 16.20, poliţistul se afla cu autospeciala de serviciu, pe un pod, într-o coloană de vehicule formată la ieşirea din municipiul Suceava către localitatea Dărmăneşti” a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu.
El a adăugat că, la un moment dat, poliţistul a văzut că de la un autoturism aflat în faţa sa, la circa 100 de metri, au început să iasă fum şi flăcări, fără ca şoferul să-şi dea seama ce se întâmplă.
Imediat, poliţistul a pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, s-a deplasat lângă autoturismul care începuse să ardă, a oprit circulaţia pe ambele sensuri şi a realizat o zonă de siguranţă pentru celelalte vehicule şi persoane. Apoi a sărit în sprijinul şoferului, folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliţie.
De subliniat este că exemplul poliţistului a fost urmat şi de către alţi participanţi la trafic, care au intervenit şi l-au sprijinit, motiv pentru care Poliţia Judeţeană Suceava le-a adresat mulţumiri.
„Florentin a fost astăzi omul potrivit la locul potrivit. Prin prezenţă de spirit şi profesionalism a prevenit o situaţie care putea avea urmări din cele mai tragice în condiţiile ambuteiajului creat la acea oră de vârf pe podul suspendat” a conchis Ionuţ Epureanu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI