Gheorghe Flutur a semnat certificatul de urbanism pentru tronsonul de autostradă Suceava – Siret

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, marţi, certificatul de urbanism pentru tronsonul de autostradă Suceava – Siret.
Primul certificat de urbanism a fost semnat pentru sectorul de autostradă Suceava – Siret, de 62,8 km.
Reamintim că Gheorghe Flutur a solicitat CNAIR să întocmească documentaţia de urbanism şi exproprierile pentru drumul Paşcani – Suceava – Siret în regim de autostradă, motivând că traficul pe această rută va creşte foarte mult.
În cadrul Consiliului tehnico-economic al CNAIR din data de 23 iulie a.c., au fost aprobate studiul şi raportul alternativelor de traseu, cu următoarele specificaţii: > tronsonul Paşcani – Suceava, cu profil de autostradă; > tronsonul Suceava – Siret, cu profil de autostradă pe sectorul cuprins între Suceava şi intersecţia cu DN 2H şi cu profil regim de drum expres pentru sectorul cuprins între DN 2H şi Punctul de trecere a Frontierei Siret. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: