În legătură cu donaţia pe care a anunţat-o viceprimarul Teodora Munteanu,

Salvaţi Copiii Suceava spune că organizaţia nu a fost consultată

 Salvaţi Copiii Suceava a transmis, ieri, că organizaţia a fost inclusă într-o dezbatere publică cu conotaţii negative, legată de situaţia creată în urma câştigării de către viceprimarul Teodora Munteanu a unei motociclete la tombola Festivalului Bucovina Rockfest.

„Noi nu cunoaştem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situaţie care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers. Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor şi prin urmare ea este şi trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială” se arată într-un comunicat al Organizaţiei Salvaţi Copiii, Filiala Suceava.

Organizaţia precizează că nu a fost contactată „de doamna în cauză” şi că, „în cazul în care banii au fost deja transferaţi, informaţiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice”.

„Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este şi va rămâne singura legătură a Organizaţiei Salvaţi Copiii cu această situaţie” se arată în finalul comunicatului. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI