Ion Lungu, primarul Sucevei:

„Sper ca, până la sfârşitul anului, să avem finalizate lucrările de alimentare cu energie electrică în cartierul Europa”

>Licitaţia fost câştigată de Macosin Suceava, pentru 321.650 de lei, fără TVA, faţă de un preţ de pornire de 600.000 de lei

Primăria Municipiului Suceava a finalizat licitaţia pentru  sistemul de iluminat public din cartierul  Europa.

Edilul-şef Ion Lungu a recunoscut ieri, într-o conferinţă de presă, că au existat multe nemulţumiri faţă de întârzierea lucrărilor, însă aceasta a avut motive obiective. Licitaţia a fost lansată la o valoare a lucrărilor de 600.000 de lei, în cursa pentru adjudecarea executării lucrărilor intrând patru firme, respectiv TSA Serv Gura Humorului, Adrem Invest Bucureşti, Macosin Suceava şi Serva Solution Gura Humorului. Învingătoare în competiţia pentru „racordarea la energie electrică a părţii de cartier care nu este încă racordată” a ieşit Macosin Suceava, pentru 321.650 de lei, fără TVA.

„Eu sper ca, până la sfârşitul anului, să avem finalizate lucrările de alimentare cu energie electrică în cartierul Europa” a spus Ion Lungu.

Prima licitaţie pentru executarea reţelelor de alimentare cu energie electrică şi iluminat a fost câştigată de Electroconstrucţia Elco Iaşi, în octombrie 2016. După 2 ani, în noiembrie 2018, edilul-şef arăta că s-a stabilit, cu responsabilii firmei amintite, ca branşamentele definitive la reţeaua de alimentare cu energie electrică să se facă pe strada Paris, cât şi în alte locuri, însă doar acolo unde casele erau deja ridicate, iar drumurile amenajate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: