Sharon Stone, ameninţări după ce a cerut un staff complet vaccinat la filmări

Sharon Stone a dezvăluit că a fost ameninţată după ce a cerut un staff complet vaccinat la filmări. Actriţa a dezvăluit şi că în pandemie şi-a pierdut asigurarea medicală, după 43 de ani în industria cinematografică.

Actriţa în vârstă de 63 de ani a vorbit despre acest lucru într-un videoclip, scrie ANSA. Ea a explicat că a fost angajată pentru un job în Atlanta, dar a pus condiţia ca întregul staff să fie vaccinat. Apoi, a fost ameninţată că îşi va pierde slujba. „Voi merge la serviciu dacă nu sunt toţi vaccinaţi în emisiunea mea?”, „Nu, nu, nu voi merge. Am fost ameninţată că îmi pierd slujba? Da, da. Îmi voi pierde slujba dacă nu sunt toţi vaccinaţi? Da, aş putea”, a spus Stone.

Actriţa a mai dezvăluit că în pandemie şi-a pierdut asigurarea medicală, după 43 de ani în industria cinematografică, pentru o diferenţă de 13 dolari.

Potrivit CNN, un acord SAG-AFTRA, care expiră în septembrie, permite producătorilor să ceară vaccinarea anti-Covid-19 pentru angajaţi şi echipe care lucrează în imediata apropiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: