Primarul Ion Lungu:

Rog sucevenii să facă tot posibilul să se vaccineze în număr cât mai mare

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, un nou apel către suceveni să se vaccineze împotriva Covid-19, pentru ca valul patru al pandemiei să fie traversat uşor.

„Ne rugăm la Dumnezeu să trecem de acest val patru care tot se anunţă. Unii spun că a venit. Vedem că şi în ţară la noi şi în alte ţări creşte numărul celor infectaţi, mai ales cu această nouă tulpină Delta” a spus Ion Lungu.

El a menţionat că, în ultima săptămână, în municipiul Suceava au fost folosite 931 de doze de vaccin anti-Covid, cele mai multe în centrele de vaccinare de la Iulius Mall şi Shopping City Suceava, iar de la 1 august trei centre de vaccinare şi-au suspendat activitatea timp de o lună.

„Rog sucevenii să facă tot posibilul să se vaccineze în număr cât mai mare pentru că pericolul încă nu a trecut” a transmis Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI