Primarul Ion Lungu neagă informaţiile potrivit cărora banii pentru construcţia sălii polivalente ar fi fost alocaţi Taberei Bucşoaia

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că informaţiile potrivit cărora alocarea financiară pentru construcţia sălii polivalente din Suceava ar fi fost transferată pentru modernizarea Taberei Bucşoaia nu sunt reale.

„Am văzut că a apărut şi în presă că s-au luat bani de la sala polivalentă şi s-au dat la Tabăra Bucşoaia. Sunt lucruri total neadevărate” a spus primarul.

Potrivit edilului-şef, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a lansat procedura de licitaţie pentru sala polivalentă pentru suma de 128 de milioane de lei.

El a spus că în data de 14 septembrie se va şti cine s-a prezentat la licitaţie. Municipalitatea este optimistă că se vor prezenta firme bune, firme puternice, sperând să nu fie contestaţii şi să se poată începe lucrarea.

Răspunzând de ce reprezentanţii USR PLUS au lansat întrebarea legată de transferul banilor în condiţiile în care viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, este la curent cu situaţia, primarul a arătat că Teodora Munteanu nu mai este lider al organizaţiei politice şi că noua conducere face acum campanie electorală.

Liderul Organizaţiei Municipale USR PLUS Suceava, Gianina Ursu, a cerut, săptămâna trecută, primarului Ion Lungu şi preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, să-şi exprime public poziţia referitoare la o informaţie apărută în presă, conform căreia fondurile alocate sălii polivalente ar fi fost redirecţionate către modernizarea taberei de la Bucşoaia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: