În judeţ, 47 de cazuri de Covid-19 în evoluţie

> Dintre acestea, 8 în municipiul Suceava > 15 persoane erau ieri spitalizate

În judeţul Suceava ieri erau active 47 de cazuri de Covid-19, 15 pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 fiind internaţi în spitalele din judeţ. Totodată, 17 persoane erau suspecte de Covid-19, a anunţat, miercuri, Prefectura citând datele furnizate de DSP Suceava.

Numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 este 23.080.

Până ieri au fost vaccinate în judeţ 94.597 de persoane, dintre care 81.545 de persoane cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri 0,03 la mie.

Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 92 nu aveau niciun caz de infecţie cu Covid-19 în evoluţie, 12 aveau câte un caz în evoluţie, 7 – sub cinci cazuri, iar 3 – peste cinci cazuri.

Miercuri, în carantină se aflau 2.761 de suceveni, iar în izolare, 36. Numărul total de persoane testate până ieri era 278.548. În anterioarele 24 de ore au fost testate 990 de persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate 7 persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate două persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 594 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 7 erau diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi cu forme medii de boală), 11 se aflau în zona tampon, iar 576 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, miercuri, de 307 paturi libere, dintre care 39 pentru pacienţi cu Covid-19, 294 în sectorul non-Covid şi 19 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 34 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienţii Covid-19 şi 28 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 8 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi prezentând forme medii de boală), fiind 17 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc şi Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere, în sectoarele Covid, 15 respectiv 27 de locuri.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar 5 persoane erau internate ca  suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 112 de locuri pentru bolnavi Covid şi 33 locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: