Straja

Focuri de armă pentru prinderea unui grup de contrabandişti

> Persoanele au reuşit să fugă în Ucraina, una fiind reţinută de grănicerii ucraineni

Poliţiştii de frontieră din Brodina au fost nevoiţi marţi, 3 august, să tragă focuri de armă pentru a opri un grup de contrabandişti. Aceştia au reuşit să fugă, dar au abandonat ţigările transportate.

Grupul de contrabandişti a fost observat în jurul orei 18.30, mergând de la frontieră spre Straja.

„Imediat, colegii noştri au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză. Dar în momentul în care acestea au observat echipajul Poliţiei de Frontieră au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Pentru reţinerea persoanelor care nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, însă nici astfel cei în cauză nu s-au oprit, fugind în Ucraina.

Poliţiştii de frontieră şi-au anunţat colegii din Ucraina, care au reuşit să reţină un cetăţean ucrainean.

Ţigările abandonate de contrabandişti, respectiv 3.000 pachete în valoare de 45.000 lei, au fost confiscate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI