Dr. Alexandru Calancea rămâne coordonatorul judeţean pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu SARS-CoV-2

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a decis, marţi, în şedinţă extraordinară, ca managerul SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea, să rămână coordonatorul judeţean pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu noul coronavirus.

În cadrul şedinţei CJSU Suceava s-au dispus unele măsuri pentru asigurarea rezilienţei comunităţii şi de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza judeţului, în scopul limitării şi prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, având în vedere preconizarea valului al IV-lea al pandemiei de Covid-19 la nivel naţional.

Astfel, s-a decis că se continuă desemnarea, sub autoritatea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Alexandru Calancea, „să asigure coordonarea integrată cu privire la măsurile care trebuie dispuse la nivelul unităţilor medicale din sistemul public al judeţului Suceava, în vederea aplicării unitare a dispoziţiilor autorităţilor publice centrale cu rol principal şi de coordonare în prevenirea şi combaterea infecţiilor cu coronavirus”.

Hotărârea urma să fie transmisă Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, tuturor membrilor CJSU Suceava, tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, tuturor unităţilor medicale din judeţ, respectiv altor instituţii interesate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: