Primarul Ion Lungu:

Vicecampionul olimpic Marius Cozmiuc va primi un premiu de 10.000 de lei şi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Suceava

Primarul Ion Lungu a anunţat, ieri, că vicecampionul olimpic Marius Cozmiuc va primi din partea Consiliului Local Suceava titlul de cetăţean de onoare al municipiului şi un premiu de 10.000 de lei.

El a reamintit că Marius Cozmiuc este sucevean şi locuieşte pe strada Căpitan Grigore Andrei din Burdujeni-sat.

Ion Lungu a spus că în anul 2017 a avut onoarea să oficieze căsătoria civilă a lui Marius cu canotoarea Ionela Cozmiuc, campioană mondială la dublu vâsle seniori în anii 2017 şi 2018, care a participat şi ea la Olimpiada de la Tokyo, fiind clasată în finală pe locul 6.

Primarul a menţionat că, în urma întâlnirii pe care a avut-o cu olimpicul sucevean, va propune deliberativului să acorde titlul de cetăţean de onoare lui Marius Cozmiuc, câştigător al medaliei de argint la Olimpiada de la Tokyo, la canotaj, proba dublu rame masculin şi va propune premierea lui cu suma de 10.000 lei.

Ion Lungu l-a felicitat pe Marius Cozmiuc din partea comunităţii sucevene pentru rezultatul obţinut. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: