TPL introduce în weekend linia 7, pe traseul Centru – Cetatea de Scaun

> Autobuzele vor circula din 30 în 30 de minute

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că din acest weekend TPL introduce linia 7, care va face legătura între staţia Centru şi Cetatea de Scaun a Sucevei.

Potrivit viceprimarului, începând cu data de 6 august, datorită evenimentelor ce se vor desfăşura la Cetatea de Scaun a Sucevei, societatea de Transport Public Local (TPL) pune la dispoziţie linia 7 cu următorul traseul: Centru – Uzina Electrică – Cimitirul Pacea – Cetatea de Scaun a Sucevei, ce va fi asigurat de mijloacele de transport în comun prin curse regulate din 30 în 30 de minute.

În zilele de 6 – 8 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfăşura între orele 9 şi 21.

De menţionat este că în perioada 6 – 7 august va avea loc cea de a III-a ediţie a Festivalului Bucovina Rockfest, organizat de Asociaţia Legio Phoenix MC Suceava.

 În zilele de 13 – 15 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfăşura între orele 9 şi 22.30.

În această perioadă, Muzeul Naţional al Bucovinei va organiza evenimentul „Poveşti medievale în Cetatea Sucevei”, iar în perioada 13 – 14 august se va desfăşura cea de a XII-a ediţie a „Suceava Blues Festival, organizat de Asociaţia „Pentru Suceava”.

În zilele de 20 – 22 august, programul mijloacelor de transport în comun de călători se va desfăşura între orele 12 şi 22.

De menţionat este că în perioada 20 – 23 august, începând cu ora 19.30, va avea loc evenimentul „Seri muzicale în Cetatea Sucevei”.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a subliniat că traseul 7 va fi asigurat în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică şi a menţionat că evenimentele desfăşurate sunt finanţate de municipiul Suceava, printr-un contract de asociere încheiat cu asociaţiile organizatoare, cu excepţia evenimentului „Seri muzicale în Cetatea Sucevei”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: