Ne pregătim pentru sfârşitul lumii ?

Savanţii de pe întreaga planetă nu au deloc veşti îmbucurătoare apropo de viitorul omenirii: urmează o perioadă de activitate intensă a soarelui, astrul dătător de viaţă şi lumină, care va provoca încălzire globală, disconfort termic şi pentru noi, şi pentru vieţuitoare: arşiţă, secetă, incendii, deşertificare. Previziunile biblice vorbesc despre un final cu foc şi pară după care nu vor mai rămâne decât cenuşă şi pustietate. A se mai observa că nimeni nu mai vorbeşte de milioane de ani până la catastrofa finală (apocalipsă), nici măcar de mii, ci de sute de ani ori mai puţin… O civilizaţie pe cale de dispariţie.

Dar ceea ce grăbeşte nenorocirea este altceva: omenirea a progresat enorm în ultimul mileniu datorită efortului cercetătorilor cu descoperirile lor ştiinţifice şi, din păcate, în ultimii ani, aportul ştiinţelor este anulat de mulţimi manipulate, gălăgioase, violente… rămase în afara educaţiei şi a instruirii. Mulţimi negânditoare, deloc inteligente, puse pe distrugerea civilizaţiei şi a culturii actuale care nu mai înţeleg şi nu mai acceptă cunoaşterea ca principiu de bază al progresului uman – ofensiva analfabeţilor. Este vorba de prostie, dezorientare, neputinţă sau de întoarcerea la starea omului primitiv?

Priviţi cum, încet-încet, cad în derizoriu marile descoperiri ştiinţifice al căror adevăr fusese demonstrat de viaţă: o mare organizaţie americană anulează fără niciun singur argument rezonabil imaginea sistemului nostru solar, susţinând că pământul e plat, că e centrul universului, iar soarele gravitează în jurul său, fără a ne arăta unde dispare, unde se ascunde în întunericul nopţii. Ca şi cum sutele de mii de inşi care au călătorit în jurul pământului n-ar fi existat şi nu există în realitate, iar drumul de la Bucureşti la Tokyo ori la New York e doar în imaginaţia fraierilor. Ca să nu mai vorbim de călătoriile în spaţiul cosmic, pe Lună sau pe Marte, nici de fotografiile făcute din Cosmos în care se vede cu claritate Globul terestru. Nu mai funcţionează raţiunea?

De la potop încoace, omenirea a traversat numeroase pericole, boli grave precum ciuma, holera, lepra, gripa spaniolă, războaie catastrofale, cutremure devastatoare, erupţii vulcanice care au ucis dinozaurii, mii de popoare şi limbi dispărute, civilizaţii antice distruse de aventurieri şi armatele lor în căutare de aur şi alte resurse, iar după al Doilea Război Mondial numai înţelepciunea şi răbdarea câtorva conducători fac să se evite o conflagraţie atomică după care viaţa ar putea dispărea de pe pământ.

Acum nenorocirea se numeşte Covid-19, mai ales varianta Delta, din pricina cărora au pierit peste 4 (patru) milioane de oameni, iar „pandemia“ nu dă semne de potolire. Numai că, ce să vezi? S-au trezit conspiraţioniştii, atotştiutori fără să fi citit o carte, medicii pârâţi cu diplomele cumpărate şi cursuri la baruri de noapte, analfabeţi funcţional, plus state interesate să distrugă ţările inamice, fel de fel de personaje dubios-ticăloase care nu acceptă concluziile savanţilor, susţinând că boala nu există decât în mintea stăpânilor care vor să ne lipsească de libertate, să ne implanteze cipuri, să ne omoare cu vaccinul.

Protestează pe străzi în Franţa, Germania, Spania, SUA…, iar o mare parte dintre decese le pot fi atribuite. Se aud vocile câtorva medici care au uitat jurământul lui Hipocrate, ale unor oameni de ştiinţă împiedicaţi în propriul cinism, încă încrezători că boala va dispărea de la sine. Dar, cum nici alte boli n-au dispărut fără medicamente şi vaccin, nici Covid-19 nu va dispărea.

Aşa că avem toate şansele ca nevaccinaţii să înfunde din nou spitalele şi secţiile ATI, să împrăştie şi mai abitir virusurile ucigaşe, să pună capăt vieţii normale pe Terra, iar protestele lor să zădărnicească eforturile omenirii spre viitor şi cunoaştere.

Din păcate, reacţiile autorităţilor sunt palide, mult mai ineficiente ca în cazul gripei spaniole, al poliomelitei, varicelei, difteriei, TBC-ului, rujeolei, tetanosului… Statele au cheltuit miliarde şi miliarde de euro pentru salvarea cetăţenilor, dar jertfa medicilor şi spitalizarea nu i-au impresionat pe sceptici. Mă tem de ce va fi…

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. ROMÂN din ROMÂNIA says:

  Profesorul Tomegea a ales să îmbătrânească urât.

  El sau securistul care se semnează ”petru tomegea”(cu minuscule obligatorii) recurge la tehnici de manipulare din cele mai nerușinate.
  De exemplu amestecarea grâului(adevărului) cu neghina(minciuna) pentru că de mii de ani se știe că nu poți câștiga împotriva adevărului decât ALĂTURI DE ADEVĂR.(Corinteni,Sfânta Scriptura)
  Securiștii neomarxiști cred că noi ,românii creștini, nu am auzit de tehnica de manipulare ”STRAWMAN”(”om de paie”)
  Ce au imbecilii care cred că Pământul e plat cu MIILE DE DOCTORI,CERCETĂTORI și intelectuali(masiv cenzurați de mafia globalistă care controlează presa și platformele sociale) care AU ÎNȚELES IMEDIAT că e vorba de o PLANDEMIE și nu de o pandemie.
  SECURIȘTII SATANIȘTI PLANETARI le-au spălat creierii COVIDIOȚILOR cu frica TV ieșită ca o hidră din supa de liliac și grătarul de pangolin.
  Din fericire ROMÂNII suceveni s-au dovedit a fi mai inteligenți decât uriașa mașinărie de PROPAGANDĂ A MINCIUNII covid19 în care sunt înregimentate TOATE televiziunile din România și TOATĂ presa în general.
  Chiar și cei care se prezintă drept opozanți ai minciunii oficiale sunt de fapt OPOZIȚIE CONTROLATĂ.
  Și nu mai intoxica tovarășe!
  Noi, cei care LUPTĂM CU DIKTATURA MEDICALO-MEDIATICO-MILITARĂ,
  nu am spus niciodată că nu există virusul sau pandemia
  ci doar că VIRUSUL ESTE ARTIFICIAL CREAT în laboratorul din Wuhan
  prin programul de ”CÂȘTIG DE FUNCȚII”(”gain on functions”) al satanistului genocidar Anthony FAUCI,acest Doktor MENGELE 2.

  Virusul a fost creat și lansat pe întreaga planetă
  TOCMAI PENTRU A JUSTIFICA VACCINAREA OBLIGATORIE A ÎNTREGII OMENIRI !

  Iar așa-zisul ”vaccin” este de fapt un uriaș experiment genetic global prin folosirea de ARN-MESAGER care MODIFICĂ IREVERSIBIL ADN-ul victimelor naive…
  Scopul este CONTROLUL TOTAL asupra întregii omeniri și REDUCEREA DRASTICĂ cu cel puțin 95% a populației Terrei ,pentru a se realiza ”MAREA RESETARE”(”Great Reset”) și pentru a se întrona ”NOUA ORDINE MONDIALĂ”(NWO-”New World Order”) .
  Dacă în spatele semnăturii”petru tomegea” ar fi chiar profesorul(și nu un securist de la SRI sau SIE) acesta sigur ar medita asupra următoarelor cuvinte cheie:

  OXIZI DE GRAFEN
  HIDROGEL
  ADN responsabil cu BIOLUMINESCENȚA la meduza verde(în Pffizer)
  PROTEINA MODIFICATĂ GENETIC MAGNETO 2.0
  EVENIMENTUL 201(”event 201”)
  Agenda 21
  Agenda 2030
  GAY MANIFESTO din anii 70
  ȘCOALA DE LA FRANKFURT
  MALTHUSIANISM
  EUGENISM
  PIETRELE GHID DIN GEORGIA(”Georgia guide stones”)
  etcaetera….

  Mai citește,”profesore”,mai citește,că omul cât trăiește învață.
  Și nu mai sta hipnotizat cu nasul băgat în ecranul tv controlat de MAFIA SECURISTĂ.
  E trist în ce hal ne-au vândut sataniștilor neo-marxiști secăturile de la SRI,SIE,STS,etc.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: