ISU Suceava

Doi ofiţeri şi 165 de subofiţeri au fost avansaţi în grad

În data de 1 august, 167 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ,,Bucovina” al judeţului Suceava au fost înaintaţi în gradul următor, la termen, ca urmare a împlinirii stagiului minim (în grad).

Potrivit ISU Suceava, au primit noile grade doi ofiţeri şi 165 de subofiţeri, ceremonia având loc platoul din incinta reşedinţei unităţii.

„Asociată cu un puternic sentiment de mândrie, dar şi de datorie naţională, deţinerea unui grad militar denotă parcurgerea unei ierarhii stricte, prin muncă şi prin sacrificii personale.

În România, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar. La mai mare şi mult succes în carieră, tuturor!” a transmis ISU Suceava. (N.B.; Foto: ISU Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: