Trafic de coşmar între Vama şi Gura Humorului

> Duminică s-a mers bară la bară, cu o medie de 14 km/h

Traficul rutier a fost aproape blocat duminică între Vama şi Gura Humorului, circulându-se bară la bară.

Şoferii din trafic au postat pe reţelele de socializare imagini cu coada de autovehicule care se întindea pe aproape 20 km, ei arătând că doar distanţa de la podul peste râul Moldoviţa din Vama şi până la intrarea în satul Molid se parcurgea în aproximativ 30 de minute.

Potrivit aplicaţiei Waze, circulaţia se desfăşura în zonă cu o viteză medie de 14 km/h.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut în ultima şedinţă a deliberativului judeţean un apel către Poliţia Rutieră şi către primăriile localităţilor străbătute de DN 17 să găsească soluţii pentru fluidizarea traficului.

„Este un calvar”, a declarat Gheorghe Flutur, care a menţionat că se impune cât mai repede să fie începute şi realizate investiţiile în şosele ocolitoare ca parte a Autostrăzii Nordului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: