În judeţ, 36 de cazuri de Covid-19 în evoluţie

> Dintre acestea, şapte erau ieri în municipiul Suceava > 13 persoane erau spitalizate

În judeţul Suceava, ieri erau active 36 de cazuri de Covid-19, 13 pacienţi infectaţi fiind internaţi în spitale din judeţ. Totodată, 11 persoane erau suspecte de Covid-19, a anunţat luni Prefectura, citând datele furnizate de DSP Suceava.

În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 23.080.

Până ieri au fost vaccinate în judeţ 93.958 de persoane, dintre care 81.361 cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului era 0,03 la mie.

Dintre cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 94 nu aveau niciun caz de infecţie cu Covid-19 în evoluţie, 12 aveau câte un caz în evoluţie, 7 – sub cinci, iar una – peste cinci cazuri în evoluţie.

În carantină se aflau ieri 2.473 de suceveni, iar în izolare, 32 persoane.

Numărul total de persoane testate până ieri era 276.701. În anterioarele 24 de ore au fost testate 264 de persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate 4 persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externată o persoană, declarată vindecată.

Din totalul celor 557 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 7 erau diagnosticaţi cu Covid-19 (cu forme medii de boală), 7 se aflau în zona tampon, iar 543 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, luni, de 353 paturi libere, dintre care 39 pentru pacienţi Covid-19, 291 în sectorul non-Covid şi 23 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi Covid; erau 32 de ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienţii Covid-19 şi 26 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 6 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (cu forme medii de boală), 4 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 19 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei, de asemenea, nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, fără pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 sau persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, erau libere 8 locuri în sectorul Covid.

Nici la Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 114 de locuri pentru bolnavi de Covid şi 39 pentru zona tampon. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: