Prefectura Suceava:

A7 va avea profil de autostradă de la Paşcani până la intersecţia cu DN 2 H şi de drum expres până în PTF Siret

Prefectura Suceava a confirmat, ieri, informaţiile prezentate anterior de Crai nou, potrivit cărora tronsonul drumului de mare viteză Paşcani – Siret va avea o porţiune construită la profil de autostradă şi o alta la profil de drum expres.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Suceava, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA are în derulare/implementare contractele de prestări servicii ce au ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru obiectivul Drum Expres Paşcani – Suceava” şi „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru obiectivul Drum Expres Suceava – Siret”, proiecte care beneficiază de finanţare nerambursabilă în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014 – 2020.

Sursa citată a precizat că, la 23 iulie a.c., în cadrul Consiliului tehnico-economic al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA s-au aprobat studiul şi raportul alternativelor de traseu – Analiza multicriterială de traseu etapa 2, în cadrul căruia au fost definitivate traseele obiectivelor de investiţie menţionate în referinţă.

„Ca urmare a definitivării documentaţiei Analiza multicriterială de traseu etapa 2, respectiv a Studiului de trafic preliminar, a rezultat necesitatea realizării obiectivelor de investiţie astfel: 1 – La profil de autostradă obiectivul de investiţie Paşcani – Suceava; 2 – Pentru sectorul de drum Suceava – Siret a rezultat profil de autostradă pe sectorul cuprins între Suceava şi intersecţia cu DN 2H şi profil de drum expres pentru sectorul cuprins între DN 2H şi punctul de trecere a frontierei”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: