Patru ofiţeri şi 93 de subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Suceava au fost avansaţi în grad

În data de 30 iulie, 97 de jandarmi suceveni au fost avansaţi în grad la termen. Potrivit IJJ Suceava, ceremoniile au avut loc atât la reşedinţa Inspectoratului din Suceava, cât şi la sediile subunităţilor de jandarmi din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni şi Rădăuţi.

În total, 97 de jandarmi (4 ofiţeri şi 93 subofiţeri), care au îndeplinit condiţiile prevăzute de lege, au fost înaintaţi în grad.

„Cei avansaţi au fost felicitaţi de către conducerea unităţii, care le-a înmânat noile grade şi le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri şi îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria. Activitatea s-a finalizat cu intonarea Imnului Naţional al României” a ţinut să precizeze Jandarmeria Suceava.

În fiecare an, în data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române, care este sărbătorită pe 3 aprilie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: