Duminică, în judeţ erau 34 de cazuri de Covid-19 în evoluţie

> Dintre acestea, 11 persoane se aflau internate cu forme medii în spitalele din Suceava şi Rădăuţi

În judeţul Suceava erau, duminică, 34 de cazuri de Covid-19 în evoluţie, iar, conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din cele 114 UAT, 95 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 11 aveau câte un caz, 6 aveau câte două, una avea patru, iar alta avea şapte cazuri în evoluţie.

Potrivit Prefecturii Suceava, în judeţ, în anterioarele 24 de ore au fost internate două persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externată o persoană, declarată vindecată.

Din totalul celor 541 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 6 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi cu forme medii de boală), 10 se aflau în zona tampon, iar 525 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, duminică, de 373 paturi libere, dintre care 40 pentru pacienţi cu Covid-19, 313 în sectorul non-Covid şi 20 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 30 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 24 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 5 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 3 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 20 de locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 de locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate şi diagnosticate cu Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era 11, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 13.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 116 locuri libere pentru bolnavi cu Covid şi 37 locuri pentru zona tampon.

Numărul total de persoane testate până duminică în judeţ era 276.437, iar în anterioarele 24 de ore au fost testate 930 persoane, în şapte cazuri fiind confirmată infecţia cu noul coronavirus.

De menţionat este că ieri se aflau în carantină 2.440 persoane, 153 intrate în anterioarele 24 de ore, iar în izolare, în afara celor aflate în spital, se aflau 26 persoane, dintre care două intrate în anterioarele 24 de ore.

Conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, la nivelul judeţului Suceava se înregistrau 23.078 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Până duminică, în judeţ, numărul total de persoane vaccinate împotriva Covid-19 era 93.873, dintre care 81.328 cu rapel. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: