Alexandru Prâsneac a obţinut bronzul

Vineri şi sâmbătă (30-31 iulie), stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit cea de-a 96-a ediţie a Campionatelor Naţionale rezervate juniorilor 1 (U20) – etapa finală.

Prâsneac Alexandru, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a obţinut medalia de bronz la juniori 1, în proba de 800 metri, cu rezultatul 1:57.91.

„Am încheiat sezonul cu o medalie, acesta este cel mai important lucru. Timpul înregistrat, cel mai modest din acest an, este o consecinţă a oboselii acumulate, noi fiind în pregătire şi concursuri din luna mai”, a precizat antrenorul Cristian Prâsneac.

Alexandru Prâsneac este o veritabilă speranţă a atletismului românesc, la cei doar 15 ani ai săi. Parcursul său din acest an, prin victoriile obţinute, argumentează din plin calificativul de „veritabilă speranţă”. În acest an, în sezonul de aer liber, Alexandru a început la Piteşti cu Cupa României, unde a obţinut în proba de 800 m locul 1, la Debrecen a obţinut locul 1 în proba de 800 metri, la Chişinău a obţinut locul 1 în proba de 800 metri, a urmat Campionatul Naţional U16 de la Craiova unde Alexandru obţine 2 titluri de campion naţional în probele de 800 şi 1.500 metri, urmând Campionatul Naţional U18 de la Piteşti, unde obţine medalia de vicecampion naţional în proba de 800 metri şi medalia de bronz în proba de 1.500 metri.

„Aş vrea să mulţumesc şi celor care stau în spatele muncii noastre, Primăria şi Consiliul local Vatra Dornei, Aqua Carpatica şi Lordinul Vatra Dornei, a mai declarat antrenorul Cristian Prâsneac. (C.N.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: