Trupa Maneskin, câştigătoarea Eurovision 2021, premiată de Primăria din Roma

Membrii trupei rock italiene Maneskin, câştigătoarea ediţiei de anul acesta a concursului Eurovision, au fost premiaţi de municipalitatea oraşului lor natal, Roma, pentru succesul obţinut la celebra competiţie muzicală internaţională, informează DPA.

Primarul Romei, Virginia Raggi, i-a lăudat pe cei patru tineri artişti cu prilejul unei ceremonii, spunând că aceştia au adus muzica italiană la cea mai înaltă recunoaştere internaţională. Virginia Raggi le-a înmânat membrilor formaţiei o mică statuetă înfăţişând lupoaica de pe Capitoliu, reprezentând o scenă emblematică din legenda întemeierii Romei, considerată cea mai înaltă distincţie decernată de primăria din capitala Italiei.

Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi şi Ethan Torchio, cei patru membrii ai trupei Maneskin, au început să cânte pe străzile Romei cu câţiva ani în urmă, au povestit artiştii în discursul de acceptare a distincţiei. Trupa Maneskin a câştigat ediţia de anul acesta a concursului Eurovision cu melodia „Zitti E Buoni”, graţie unui număr mare de voturi primite din partea publicului, iar trofeul a ajuns din nou în Italia după o pauză de 31 de ani.

Pregătirile pentru ediţia de anul viitor a faimoasei competiţii muzicale sunt deja în curs, iar 17 oraşe italiene, printre care Roma, Milano şi Florenţa, şi-au depus candidaturile pentru a deveni gazda evenimentului din 2022.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI