Ion Lungu:

Ne îndreptăm spre valul patru al pandemiei

> Transmit sucevenilor să respecte regulile şi să ne păzim să trecem cu bine şi acest val, transmite primarul

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că din păcate a început să crească rata de incidenţă în municipiul Suceava, fiind de 0,02 cazuri la mia de locuitori.

„Sigur că, aşa cum anunţă specialiştii, ne îndreptăm spre valul patru. Ca atare, nu pot decât să transmit sucevenilor să respecte regulile anti-pandemie, să ne păzim să trecem cu bine şi acest val patru” a declarat Lungu.

Primarul a spus că în ultima săptămână în municipiu au fost folosite 914 doze de vaccin anti-Covid 19.

„Fac apel în continuare la suceveni să se vaccineze. Până la urmă asta este singura soluţie de a ne proteja în faţa acestei pandemii” a transmis primarul.

El a salutat apariţia legii prin care cei care se vaccinează au liber o zi de la serviciu.

„Sper ca sucevenii să se vaccineze în continuare pentru că, aşa cum spun experţii, ne aşteaptă un val patru care este imprevizibil astăzi. De aceea este bine să ne protejăm în continuare şi să încercăm să ne vaccinăm într-un număr cât mai mare” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: