Patru cadre didactice sucevene au obţinut nota 10 la proba scrisă a examenului de titularizare

> 168 au obţinut note mai mici de 5

Patru cadre didactice sucevene au obţinut nota 10 la proba scrisă din cadrul Concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2021 (înainte de înregistrarea contestaţiilor).

Rezultatele obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul Concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2021 (înainte de înregistrarea contestaţiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie, ora 10, pe pagina web dedicată, Titularizare.edu.ro.

Conform unui Raport la finalizarea introducerii notelor iniţiale la concursul de ocupare a posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, publicat de Ministerul Educaţiei, în judeţul Suceava rata notelor peste 7 (şapte) obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă este de 43% , iar din promoţia curentă 44,2% dintre candidaţi au obţinut note peste 7 (şapte).

Una din cele patru note de 10 a fost obţinută la disciplina limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii, o altă notă de 10 a fost obţinută la disciplina economic, administrativ, poştă, o altă notă de 10 la disciplina arte vizuale şi a patra notă de 10 la fost obţinută la disciplina istorie.

În judeţul Suceava 168 de cadre didactice au obţinut note între 1,01 şi 4,99, alte 276 au note cuprinse între 5,00 şi 6,99, 338 au note între 7 şi 9,99, iar 4 cadre didactice au obţinut nota 10 la proba scrisă din cadrul Concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, înainte de soluţionarea contestaţiilor.

Conform calendarului, contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv 28 iulie, până la ora 12. Contestaţiile pot fi transmise şi prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până astăzi, ora 12.

 Rezultatele finale se afişează în data de 3 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site.

Ministerul Educaţiei precizează că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau online, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 4 – 5 august. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: