În judeţul Suceava erau 19 cazuri de Covid-19 în evoluţie

> Dintre acestea, trei erau în municipiul Suceava, iar opt persoane erau spitalizate

În judeţul Suceava erau active 19 cazuri de Covid-19, 8 pacienţi infectaţi fiind internaţi în spitalele din judeţ, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 13, a anunţat marţi, Prefectura Suceava cu referire la datele transmise de DSP Suceava.

În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 era 23.071, iar până ieri au fost vaccinate în judeţ 92.585 de persoane, dintre care 80.899 de persoane cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era 0,03 la mie. Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 100 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 10 aveau câte un caz, 3 au câte două cazuri, iar una avea 3 cazuri în evoluţie.

Marţi, în carantină se aflau 2.311 suceveni, iar în izolare, 15. Numărul total de persoane testate până marţi era 272.225. În anterioarele 24 de ore au fost testate 688 persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate 4 persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externată o persoană, declarată vindecată.

Din totalul celor 539 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 5 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi cu forme medii), 9 se aflau în zona tampon, iar 525 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, marţi, de 376 paturi libere, dintre care 40 pentru pacienţi cu Covid-19, 315 în sectorul non-Covid şi 21 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 26 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 20 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, două persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era internată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 118 locuri pentru bolnavi de Covid şi 37 pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: