Voitinel

Activitate suspendată pentru trei hale de debitare a lemnului

> Garda de Mediu a aplicat amenzi de 15.000 lei

Garda de Mediu Suceava a anunţat marţi, 27 iulie, că a efectuat controale la trei locaţii din comuna Voitinel unde se desfăşurau activităţi neautorizate de debitare a lemnului în instalaţii de tip fierăstrău panglică.

Sursa citată a precizat că verificările au avut loc în urma unei petiţii referitoare la funcţionarea ilegală a unor instalaţii de prelucrare primară material lemnos, fără a menţiona însă alte detalii.

Astfel, comisarii de mediu au constat că cele sesizate se confirmă şi au aplicat trei amenzi, în valoarea totală de 15.000 lei, fiind dispuse şi sancţiuni complementare de suspendare a activităţilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: