Locatarii mai multor blocuri de pe strada Alexandru cel Bun cer reabilitarea parcărilor amenajate în zonă

Locatari din blocuri de pe strada Alexandru cel Bun au transmis primarului Ion Lungu o scrisoare deschisă în care îi cer acestuia să amenajeze zonele de parcare existente care sunt deplorabile şi în care îşi rup maşinile.

„Aţi amenajat parcarea de «La bazin» şi am crezut că veţi continua şi după blocul H4 cu următoarea parcare şi aşa ar fi fost normal. Păcat că acum reprezentanţii primăriei, cei cu putere de decizie, se orientează după bazinul electoral, iar acest lucru este foarte trist” se arată în document.

Semnatarii menţionează că la parcarea situată la limita blocurilor H4, H5 şi I2, cineva, „probabil trimis de primărie” a aruncat în bătaie de joc câteva lopeţi de asfalt care a şi fost luat de apa din precipitaţii.

Aceştia mai arată că de când parcarea de lângă Palatul de Justiţie este cu plată, sunt foarte mulţi şoferi care vin să-şi parcheze maşinile în cele două spaţii de parcare din zona blocurilor de pe Alexandru cel Bun, făcând aproape imposibilă găsirea unui loc de parcare pentru riverani.

„Credem că şi noi suntem cetăţeni ai acestui oraş, cetăţeni care merită să fie respectaţi de Primărie şi luaţi în seamă când vine vorba de a le fi rezolvate problemele de care se lovesc zi de zi, probleme care au apărut din cauza nepăsării unor angajaţi ai Primăriei care au tot venit să le constate fără niciun rezultat” precizează semnatarii.

Ei solicită primarului să includă modernizarea acestor zone de parcare în programul de investiţii pentru că nu cer ceva absurd, ci doar să trăiască în condiţii de normalitate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: