Handbal masculin

Doar două partide cu HC Vaslui la ediţia din acest an a Memorialului „Mihai Mironiuc”

La finele acestei săptămâni, joi şi vineri, va avea loc ediţia a XII-a a Memorialului „Mihai Mironiuc” la handbal masculin. Din cauza dificultăţilor provocate de pandemia cu coronavirus şi a programului complicat, la competiţia de tradiţie suceveană va participa doar HC Vaslui. Formaţia suceveană va disputa două partide în compania grupării vasluiene, joi seara, de la ora 18.30,  şi vineri dimineaţa, de la 10.00,  în sala „Dumitru Bernicu”.

„Echipele pe care le-am contactat ne-au refuzat din cauza problemelor pe care le au cu bugetele şi cu reluarea pregătirilor. Oricum, pentru noi este o ocazie foarte bună de a verifica jucătorii nou-veniţi”, a spus profesorul Petru Ghervan.

CSU din Suceava s-a despărţit de nu mai puţin de 14 jucători în pauza competiţională din această vară. Este vorba de portarul Radu Turturică, interii dreapta Viacheslav Sadovyi, Cătălin Fodorean şi Robert Alupoaiei, interul stânga Maxim Oancea, centrii Alexandru Popia şi Bogdan Cozorici, extrema dreaptă Andrei Olariu, extremele stânga Alin Câmpan şi Cătălin Costea şi pivoţii Kostadin Petrov, Velibor Manjic, Bogdan Paunescu şi Andi Tofănel. Se pare că nici Kobzii nu va mai face parte din lotul grupării sucevene, jucătorul ucrainean dorind să revină în patrie.

În schimb, echipa locală de handbal a facut şase noi achiziţii: centrul gruzin Irakli Kbilashvili (CSM Reşiţa), interul dreapta turc Cemal Katahya (Beykoz Belediye Hentbol), interul stânga Adi Târzioru (CSM Bacău), extrema stângă Alin Roşu (Steaua), centrul Alaxandru Bologa (CSM Făgăraş) şi pivotul Leonard Ştefan (CSM Făgăraş).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: