Pe 28 iulie

Apa, întreruptă la peste jumătate din locuitorii municipiului Fălticeni

În vederea montării instalaţiilor hidraulice în căminul de vane executat pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecţia cu strada Sucevei din municipiul Fălticeni, miercuri, 28 iulie 2021, între orele 7 – 24, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din municipiu. Lucrările sunt executate prin programul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Tot în cadrul intervenţiei de miercuri, se vor executa şi lucrările de cuplare a conductei OL 400 mm la conducta PEHD 315 mm şi se vor executa, din fondurile alocate din bugetul local al municipiului Fălticeni, branşamentele la blocurile de pe strada Republicii situate între  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Agenţia CEC.

Vor fi afectaţi peste jumătate dintre locuitorii municipiului Fălticeni, precum şi unităţi publice sau agenţi economici situaţi în zonele în care se vor efectua lucrările amintite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: