Echitaţie

„Unul dintre juniorii cu cel mai mare potenţial din România”

> Aprecierea aparţine Federaţiei Ecvestre Române, care o felicită pe sportiva suceveancă Octavia Ilisoi pentru evoluţia la Campionatul European de Sărituri

Federaţia Ecvestră Română a felicitat-o pe sportiva suceveancă Octavia Ilisoi pentru evoluţia pe care a avut-o la Campionatul European de Sărituri, care s-a desfăşurat, săptămână trecută, la Vilamoura în Portugalia.

Federaţia Evestră Română consideră că sportiva suceveancă este unul dintre juniorii cu cel mai mare potenţial ai României.

„Felicitări, Octavia Ilisoi, unul dintre juniorii cu cel mai mare potenţial ai României, pentru modul frumos în care ai progresat. Suntem siguri că această experienţă va ajuta la rezultate pe care le vei avea în anii următori”, transmite Federaţia Ecvestră Română.

Potrivit FER, campionatul european este cea mai mare provocare a juniorilor, o competiţie încărcată de dificultate tehnică, presiune psihică şi mai ales emoţii, atât pentru sportivi, cât şi pentru toţi cei care au urmărit concurentele care au reprezentat România.

„Rezultatul final nu ne descurajează, ci ne motivează să muncim mai mult pentru a ne autodepăşi”, conchide FER.

La Campionatul European de sărituri obstacole, România a fost reprezentată la juniori de Octavia Ilisoi, Ema Butucă, Ştefania Stoica Schumann, Alexandra Maria Roman şi Cătălina Sfetea, iar la tineret de Joanna Clarke.

Antrenorii echipei României sunt Mihai Neacşa şi Gyula Zarug, iar şeful echipei Norbert Schumann. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: