„Reading for pleasure” – noul proiect al Bibliotecii Bucovinei

> Proiectul este adresat tinerilor suceveni pasionaţi de lectură în limba engleză

Biblioteca Bucovinei, prin Secţia împrumut pentru copii, şi-a propus să depăşească tiparul clasic al unei biblioteci publice şi să devină mai vizibilă în viaţa utilizatorilor săi, lansând o provocare la lectură iubitorilor limbii engleze ale căror cunoştinţe sunt la nivelul B2 (upper-intermediate)” a spus Gabriel Cărăbuş, managerul Bibliotecii Bucovinei.

Fiecare participant va primi pentru împrumut câte două cărţi şi va completa fişele autorilor şi ale cărţilor. După vacanţa de vară, toţi participanţii se vor întâlni pentru a împărtăşi bucuriile lecturii de plăcere.

„Cu siguranţă vom avea pregătite şi câteva surprize…” a subliniat Gabriel Cărăbuş.

Managerul Bibliotecii a precizat că prin acest proiect bibliotecarii vor ca tinerii suceveni să descopere autori clasici şi contemporani pentru copii şi adolescenţi, să se cunoască între ei, având un hobby comun, şi să capete încredere pentru a citi şi alte cărţi în limba engleză.

Înscrierea are loc la Secţia împrumut pentru copii a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”, situată în corpul A, la etajul I.

Pentru mai multe informaţii, apelaţi la nr. de telefon 0330401548/0330401549, interior 22. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: