Numărul cazurilor de Covid-19 în evoluţie în judeţul Suceava a urcat la 19

> Şapte persoane erau internate în spitalele din Suceava şi Rădăuţi cu forme medii ale bolii

În judeţul Suceava erau, duminică, 19 cazuri de Covid-19 în evoluţie în 14 localităţi, şapte persoane fiind internate în spitalele din Suceava şi Rădăuţi cu forme medii ale bolii.

Conform distribuţiei cazurilor de Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din cele 114 UAT, 100 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 9 aveau câte un caz în evoluţie, iar 5 aveau câte două cazuri în evoluţie.

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore a fost internată o persoană suspectă de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 3 persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 507 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienţi au fost diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi cu forme medii), 6 se aflau în zona tampon, iar 497 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, duminică, de 398 paturi libere, dintre care 42 pentru pacienţi cu Covid-19, 332 în sectorul non-Covid şi 24 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 29 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 23 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 de locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate şi diagnosticate cu Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era 7, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 7.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 120 locuri pentru bolnavi cu Covid şi 43 de locuri pentru zona tampon.

Până ieri au fost testate în judeţ 271.462 de persoane, iar în anterioarele 24 de ore au fost testate 759 persoane, dintre care în trei cazuri s-a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2.

Duminică se aflau în carantină 2.304 persoane, 184 intrate în anterioarele 24 de ore, iar în izolare, în afara celor aflate în spital se aflau 14 persoane, dintre care 3 intrate în anterioarele 24 de ore.

Până ieri, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, la nivelul judeţului Suceava se înregistrau 23.068 de persoane declarate vindecate de Covid-19, iar numărul total de persoane vaccinate împotriva Covid-19 din judeţ era 92.334, dintre care 80.702 cu rapel. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: