Bilca

Focuri de armă pentru prinderea unui grup de contrabandişti

> Persoanele au reuşit să fugă în Ucraina, abandonând ţigări de aproape 300.000 de lei

Poliţiştii de frontieră suceveni au fost nevoiţi joi, 22 iulie, să tragă focuri de armă pentru a opri un grup de contrabandişti. Aceştia au reuşit să fugă, dar au abandonat o cantitate mare de ţigări – aproximativ 24.000 pachete –, ce a fost confiscată.

„În cursul nopţii, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicovu de Sus a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 2.40, poliţiştii de frontieră au observat mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interiorul ţării, pe direcţia localităţii Bilca” a informat purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

La vederea echipajului poliţiei de frontieră, contrabandiştii au abandonat coletele şi au luat-o la fugă. Aceştia au reuşit să treacă în Ucraina în ciuda celor zece focuri de avertisment trase de poliţiştii de frontieră suceveni.

Ulterior, coletele au fost duse la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 23.990 pachete cu ţigări de provenienţă duty-free, în valoare de 280.683 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: