Fotbal, Cupa României

Juniorul Suceava – Şomuz Fălticeni, primul meci al ediţiei 2021-2022

Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul meciurilor din primul tur al Cupei României, ediţia 2021/2022. Primele echipe din judeţul nostru care vor intra în competiţie sunt Juniorul Suceava şi Şomuz Fălticeni, care se vor înfrunta într-un meci eliminatoriu, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul „1 Mai” din Iţcani.

Juniorul Suceava a ajuns în premieră pe tabloul naţional al Cupei României din postura de câştigătoare a fazei judeţene a competiţiei, după ce a dispus în finală, cu scorul de 3-1, de Rarău Câmpulung.

De partea cealaltă, gruparea fălticeneană vrea să depăşească performanţa de anul trecut, când a ajuns până în turul 4 al Cupei României.

„Ne dorim să ajungem cât mai sus în Cupa României. În acest moment, meciul va fi ca un fel de pregătire, pentru că nu vom fi la capacitate maximă la data de 28 iulie, când este programat primul tur. Ne-am fixat ca obiectiv să parcurgem trei-patru tururi în Cupa României şi să aducem măcar o echipă de Liga a II-a la Fălticeni. Vom trata competiţia cu seriozitate şi vom alinia o formulă cât mai competitivă”, a declarat antrenorul Şomuzului, Iulian Ionesi.

Primul tur al Cupei României mai programează în zona de nord a Moldovei întâlnirile: Moldova Cristeşti (Iaşi) – Dante Dorohoi, CSM Paşcani – Huşana Huşi, Viitorul Curita – CSM Bacău şi CSM Vaslui – Sporting Vaslui.

Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi vor intra în competiţie odată cu Turul II, programat pe 11 august.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI