„Calea Mântuirii”

Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Protoieria Fălticeni, împreună cu parohia „Cuvioasa Paraschiva” din localitatea Dolheştii Mari şi parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Valea Bourei, organizează sâmbătă, 24 iulie 2021, procesiunea „Calea Mântuirii”.

Programul va debuta la ora 14, când se va primi la biserica din Dolheştii Mari veşmântul  „Cuvioasei Parascheva”, adus de la parohia din localitatea Pleşeşti, comuna Vultureşti, după care se va pleca către biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Valea Bourei.

La orele 18, se va oficia slujba Vecerniei unită cu Litia la biserica din Valea Bourei, ce va fi oficiată de un sobor de preoţi şi prezidată de către pr. Adrian Dulgheriu, protoiereu al Protopopiatului Fălticeni.

A doua zi se va săvârşi slujba Utreniei şi Sfânta Liturghie în sobor de preoţi la Biserica ,,Adormirea Maicii Domnului” din Valea Bourei, urmând ca după-amiază, la ora 16, să se desfăşoare concursul de toacă ,,Toaca din pridvor”, la biserica „Cuvioasa Paraschiva” din Dolheştii Mari, ediţia I, la care vor participa copii din parohiile din Protopopiatul Fălticeni. Informaţii suplimentare pot fi obţinute telefonic, 0748029313,  pr. Vrabie Iustin Vasile. (C.N.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: